Meny
Annons

Förvaringsutrymmen du inte trodde fanns


Att hitta nya förvaringställen för sina saker är något man blir expert på efter ett tag i ett litet hem. Jag hade inte sett hörnet i taket som ett ställe som man faktiskt kan utnyttja förrän jag hittade den här lådan (skåpet?) från den spanska produktdesignern Cristina Toledo.

Finding new places to store your stuff is something you become an expert in after living in a small place for a while. This is a place I’ve never considered though, until I found the website of spanish designer Cristina Toledo.

7 kommentarer
Annons
 • http://maloblogg.elleinterior.se/ maria

  Nämen, vad smart! Och självklart på nåt sätt. Har inte alls tänkt så förut jag heller.

 • Johanna

  Otroligt fyndigt! Finns de (eller liknande) att köpa i Sverige?

  • Emma

   Skåpet, eller lådan, är en prototyp som kom till under en workshop och verkar, enligt mina efterforskningar, inte ha kommit i produktion. Jag känner inte till något liknande, blev ju ganska överraskad när jag hittade den, men kanske finns det någon annan som vet…?

 • http://guldsmeden.blogg.se anna

  Brillijant idé! Snyggt med vinklar i taket också. Något man kan göra själv? Lite snits, gångjärn och magnetlås?

  • Emma

   Precis vad jag tänkte Anna!

 • Pingback: Välanvända vinklar | Elleinterior.se

 • Pingback: Corner | Vinklar & Vrår

Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV